Mutari Mobila Bucuresti cu SprintMove

Apeland la firma noastra profesionista de mutari mobila, scapi de stresul relocarii. Profesionistii nostri sunt capabili sa execute orice lucrare, fie ea mutarea unei locuinte sau montarea pieselor de mobilier mai complexe.

Ne vom ocupa de fiecare obiect cu grija sporita, pe langa aceasta folosim materiale de protectie speciale pentru o siguranta deplina pe parcursul mutari sau transportului.

Firma noastra ofera aceste servicii de baza pentru a asigura serviciul de mutare mobila:

 • demontarea pieselor de mobilier,
 • protejarea acestora pe durata manipularii si transportului folosind materialele de protectie speciale,
 • transportul la destinatie , fie resedinta sau sediu,
 • asamblarea mobilierului si plasarea pe pozitia finala la destinatie,
 • despachetare si reciclarea materialelor folosite in urma procesului de mutari mobila.

Mutari mobila la cel mai bun pret

Pretul va fi stabilit de un expert in logistica – estimarea putand fi facuta prin telefon sau direct la domiciliu pentru a stabili cu exactitate pretul cel mai corect. Costul este calculat in functie de diferiti factori esentiali ce pot fi cuantificati:

 • Volumul mobilierului si  bagajelor

  Acesta determina capacitatea volumica a autoutilitarei ce va fi desemnata pentru lucrarea de mutari mobila. Totodata, daca este necesara o mutare internationala trebuie luat in considerare si greutatea acestora pentru a alege o masina cu o capacitate corespunzatoare.

 • Existenta sau absenta liftului

  Existenta sau absenta acestuia fie la adresa de plecare fie la destinatie implica un timp mai lung de executie a lucrari de mutari mobila sau a disponibilizari unei echipe mai mari. Expertul nostru in logistica va lua in considerare si diferenta dintre etaje pentru a stabili pretul corect.

 • Distanta intre locatii

  Distanta implica timp si consum de carburant, de aceea noi luam in considerare si acest aspect la stabilirea pretului. Fie ca este vorba de o mutare locala, nationala sau internationala – cu cat distanta creste cu atat aduce un aport mai mare la stabilirea pretului.

 • Complexistatea mobilierului

  Acesta numarul de montatori suplimentari necesari unei lucrari de mutari mobilier. Deasemenea, cu cat mobilierul este mai complex, cu atat creste durata de executie a lucrari fiind necesar un spor de manopera.

 • Necesarul de materiale de protectie

  In acest caz punem accentul pe obiectele fragile, ce necesita o grija sportita si materiale de protectie speciale.

Contacteaza-ne pentru serviciul complet de mutari mobila

Stabileste acum o intalnire cu expertul nostru in logistica si alege firma noastra profesionista de mutari. Dumneavoastra veti beneficia de transparenta totala, siguranta si calitate.

La locatie, aceasta va evalua in prezenta dumneavoastra inventarul odata cu alti factori mentionati mai sus. Dupa stabilirea pretului lucrari de mutari mobila se poate intocmi pe loc in contract scris sau verbal in care se prevad termeni efectuari lucrari respective.

Solicita o cotatie