Mutari Mobila

august 3, 2014

Mutari Mobila Bucuresti  SprintMove

Experienta de peste 7 ani in mutari mobila

Apeland la firma noastra profesionista de mutari mobila, scapi de stresul relocarii.

Locuinta sau firma dumneavoastra va fi mutata rapid si in conditii de siguranta astfel incat mobilierul sa ajunga intacta la locatie. Firma nostra activeaza in acest domeniu de peste 7 ani, capatand mai multa experienta la fiecare comanda de fie ea o simpla mutare de mobilier, fie mutarea unui sediu sau o mutare internationala.

mutari-mobila-Bucuresti-sprintmove

Ne vom ocupa de fiecare obiect cu grija sporita, pe langa aceasta folosim materiale de protectie speciale pentru o siguranta deplina pe parcursul mutari sau transportului.

Firma noastra ofera aceste servicii de baza pentru a asigura serviciul de mutare mobila:

  • demontarea pieselor de mobilier,
  • protejarea acestora pe durata manipularii si transportului folosind materialele de protectie speciale,
  • transportul la destinatie , fie resedinta sau sediu,
  • asamblarea mobilierului si plasarea pe pozitia finala la destinatie,
  • despachetare si reciclarea materialelor folosite in urma procesului de mutari mobila.

Alege firma noastra de Mutari Mobilier pentru o siguranta completa!

Servicii complete de mutari mobilier oferind asigurarea bunurilor de 25.000€. Suna acum profesionistii in mutari, estimare GRATUITA!

Manipularea mobilierului se va efectua cu maxima grija deoarece punem accent pe calitatea serviciilor oferite, acestea ridicandu-se la standardele europene.

Echipele de baieti alese pentru serviciile noastre de mutari mobila sunt bine organizate si foarte competente, acestea fiind formate din baieti tineri si educati care au experienta in domeniu alaturi de firma noastra. De aceea noi asiguram integritatea bunurilor dumneavoastra, atat prin grija si atentia cu care se vor ocupa echipele de baieti cat si prin polita de asigurare de 25.000€ (cu posibilitate de ridicare la 100.000€).

Pe parcursul anilor acestia am intampinat obiecte fragile, obiecte grele, voluminoase sau chiar unicate si extrem de valoroase, insa acestea nu au reprezentat un impediment pentru echipele noastre.

Piesele de mobillier, bibelourile, tablourile, vesela, cristalele sau alte obiecte fragile vor fi imbalate in folie cu bule de aer, si aranjate in cutii pentru a asigura un transport cat mai sigur, acest proces fiind unul foarte migalos.

Personalul nostru o sa va asiste pe durata intregului proces, pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de un mediu relaxant. Asadar, pentru servicii profesioniste de mutari mobila efectuate de oameni competenti – apelati cu incredere la firma noastra Sprintmove Company.


Mutari mobila la cel mai bun pret din Romania

Pretul va fi stabilit de un expert in logistica – estimarea putand fi facuta prin telefon, ori printr-o deplasare la adresa pentru a stabili cu exactitate pretul cel mai corect. Costul este calculat in functie de diferiti factori esentiali ce pot fi cuantificati:

  • volumul mobilierului si  bagajelor (cutii sau saci) ce necesita transportat ;
  • existenta sau absenta liftului fie la adresa de plecare sau la destinatie ;
  • distanta intre locatii , poate fi o mutare locala, nationala sau internationala ;
  • complexitatea la demontare si reasamblare a mobilei existente;
  • necesarul de materiale de protectie ce trebuie utilizat .

Datorita optimizari serviciilor noastre dealungul timpului, ajungand in topul firmelor ce se incadreaza in nisa transport mobila- mutari mobila din Bucuresti, Romania implicit Europa, va putem garanta cel mai corect pret din punct de vedere cost/calitate.

Oferim planul logistic al relocari care este unic pentru fiecare mutare, acesta fiind bine stabilit in prealabil.

Solicita acum cotatie, pentru a beneficia de servicii de mutari mobilier de calitate oferite de firma SprintMove.

mutari-mobila-bucuresti


Solicita acum o cotatie gratuita pentru servicii de mutari mobila