Cum sa iti muti mobila cu un plus de ingeniozitate?

Cere oferta

Oricat de mult ati astepta sa va stabiliti in locuinta proaspat achizitionata, cu siguranta fiecare dintre noi isi face nenumarate griji in despre cum sa iti muti mobila, in privinta pieselor de mobilier ce trebuie transporte de la vechea locatie la noua casa. Ei bine, lucrurile sunt cu mult mai deranjante si cand avem pe langa noi acel gen de persoana greu de multumit, care ne atentioneaza constant sa nu atingem peretii, sa incercam sa nu deterioram nici un obiect si asa mai departe.

Cum am putea transporta mobila cu usurinta si fara probleme, chiar si cu un minimum de timp investit in acest sens este o intrebare pe care fiecare familie care se muta si-o adreseaza. Intrucat intelegem pe deplin aspectele problematice si suparatoare cu care va confruntati, venim in intampinarea dumneavoastra cu o serie de metode inovative, care sa va ajute sa transportati piesele de mobilier cu minim de efort si de timp in randurile urmatoare. Haideti sa vedem despre ce este vorba mai precis.

Care sunt metodele inovative prin care putem transporta mobila greoaie cu succes?

Intrucat ne dorim in permanenta sa raspundem cu solutii eficiente la nevoile clientilor nostri, va oferim in continuare o serie de idei interesante prin care puteti sa mutati mobila de la locuinta anterioara la noua dumneavoastra casa.

  1. Piesele de mobilier grele nu trebuie ridicate, ci facute sa alunece

Cu totii stim ce efort implica sa ridicam acele piese de mobilier deloc mici si deloc usoare. Astfel, recomandarea noastra catre toate persoanele care se confrunta cu o astfel de situatie mai mult decat problematica si dificila, este sa demontati pe cat se poate obiectul de mobilier dorit a fi mutat, iar mai apoi bucatile trebuie deplasate spre locul dorit.

In cazul nu stii cum sa iti muti mobila si este vorba despre o distanta mai lunga de parcurs in acest sens, nu trebuie sa va ingrijorati deoarece si pentru astfel de cazuri exista o solutie si anume: improvizarea unor curele de sustinere.

Astfel, veti evita durerile de spate care ar aparea inevitabil daca va apucati de ridicarea mobilei si, de asemenea camera mult dorita este mai usor de obtinut.

  1. Folositi-va de ajutorul cartoanelor si a prosoapelor pentru obiectele fragile

V-ati confruntat pana acum macar o data cu necesitatea de a muta fie piese de mobilier, fie alte obiecte din casa, care sa fie pe cat se poate de fragile? Ei bine, pentru a evita spargerea sau deteriorarea acestora, va recomandam sa va folositi cu incredere de cartoane si de prosoape pentru a le ambala.

In cazul in care nu dispuneti de materiale specifice unei ambalari profesionale, atunci puteti sa puneti in practica aceasta idee, mai ales pentru ca oricum si prosoapele, fetele de perna sau lenjeriile vor trebui mutate spre noua locuinta, deci impacati doua treburi odata. De asemenea, cu ajutorul cartoanelor, piesele de mobilier vor aluneca cu mult mai repede in zona in care doriti sa le amplasati in noua locuinta.

  1. Utilizarea rotilor in transportul mobilei

Daca inca va confruntati cu imposibilitatea de a muta piesele de mobilier de dimensiuni mari, atunci avem inca o propunere de mare ajutor pentru dumneavoastra: achizitionarea rotilor de dimensiuni reduse dotate cu platforme. Aceste produse le gasiti cu usurinta in marea majoritate a magazinelor de bricolaj din orasul dumneavoastra, chiar la preturi accesibile. Totodata, nu se stie niciodata cand mai aveti de mutat astfel de obiecte grele, deci sunt o investitie sigura, va ajuta sa economisiti timp si sa scutiti efort considerabil in aceasta activitate.

  1. Etichetarea cutiilor

In cazul in care nu aveti de transportat doar cateva piese de mobilier sau obiecte, ci tot ce ati acumulat pana acum in vechea locuinta, incepand de la farfurii, pahare si pana la lenjerii, prosoape si altele similare, va recomandam sa impachetati totul organizat.

Astfel, cu cat dispuneti de o organizare cat mai buna, cu atat va fi mai usor sa le amplasati. Prin urmare, va recomandam sa etichetati fiecare cutie in care ambalati obiectele avute in vedere, spre exemplu „pahare bucatarie”, pentru a scuti timp la mutarea efectiva.

  1. Eliberarea pieselor de mobilier inainte de transportul mobilei

Desi tendinta principala a tuturor este de a scapa de doua treburi odata si de a muta mobila fara ca aceasta sa fie debarasata, nu este intocmai o idee buna, mai ales daca ne gandim la greutatile finale ce vor trebui mutate.

Asadar, eliberati piesele de mobilier (dulapuri, sertare etc) de orice continut si faceti totul cu rabdare.

Prin urmare, daca tineti cont de sfaturile despre cum sa iti muti mobila, pe care vi le-am oferit mai sus, cu siguranta transportul mobilei nu va mai fi o activitate atat de suparatoare. Daca totusi considerati ca aveti nevoie de un ajutor profesional pentru a transporta mobila, pentru a o debarasa, asambla sau demonta, va asteptam pe site-ul nostru, sprintmove.ro, cu cele mai avantajoase tarife, alaturi de profesionalism si seriozitate.

envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down