Despre Compania SprintMove Relocation

Firma profesionista de mutari mobilier

Inca de la inceput am dorit sa oferim o calitate a serviciilor superioara competitorilor. Punand pe primul loc satisfactia clientilor prin calitatea mutarilor ne-am propulsat repede catre topul firmelor din Romania.

Toate lucrarile efectuate ne-au adus colaborari, recenzii si recomandari pentru viitor – astfel s-a infiintat brand-ul “SprintMove Company”. Colaborand nu numai cu persoane fizice, ci si cu firme de top din Romania si din strainatate, am castigat respectul fiecarui client, asigurand parteneriate de lunga durata.

 • 2002 Bucuresti, Romania

  Impreuna cu o echipa mica, tehnologie modesta dar cu experienta in domeniul mutarilor am pornit la drum, executand servicii de mutari mobilier, montaje si transporturi locale. Fiind constienti ca doar prin calitatea serviciilor ne putem afirma pe piata, am acordat atentie maxima fiecarei lucrari. Decizie care este valabila si in ziua de astazi.

 • 2004 Extindem teritoriul

  Dupa nici 2 ani de la primele lucrari, incepem sa primim solicitari de lucrari din recomandarile clientilor deja dobanditi. Extindem lucrarile pe toata Romania executand din ce in ce mai des transporturi si mutari nationale.

 • 2007 Depasim granita Romaniei

  Prin perseverenta si transparenta noastra incepem sa primim din ce in ce mai multe solicitari de mutari internationale. In febra plecarilor din acea perioada, vechi clienti ne-au solicitat serviciile prin increderea dobandita la lucrarile din trecut. Cu o abordare precauta, primele tari in care am ajutat sa schimbam vieti au fost Spania, Italia si Franta.

 • 2009 In urma unei aliante apare S.C SprintMove Relocation S.R.L

  Plecand initial pe drumuri separate, anul 2014 a facilitat fuziunea a doua firme rezultand firma de mutari si transport SprintMove Relocation. Combinand ani de experienta ale ambelor parti si a echipelor si echipajelor dobandite de-a lungul timpului am format astfel in doar scurt timp brandul SprintMove.

 • 2022 Prezent

  In prezent ne desfasuram activitatea in toata Romania dar si in alte >51 de tari, executand lucrari de mutari internationale si mutand povestile oamenilor peste hotare.

  Multumim tuturor clientilor nostri, care au apreciat munca depusa si care ne-au recomandat intre prieteni si familie.

  Solicita o cotatie

  Data mutarii:  Scari plecare:

  Scari sosire:

  Cate lucruri se cara pe scari:


  Locuri de parcare disponibile:

  Locul de parcare se afla in fata blocului/casei?:

  Aveti nevoie de servicii de montare/demontare:


  Incarcati cateva imagini cu obiectele ce urmeaza a fi transportate:


  0759.676.238