sprintmove-intrebari-fregvente

Intrebari frecvente

sprintmove-company-map-locatorIata cateva exemple de intrebari pe care le primim cel mai des de la clientii nostri.

Estimarea este efectuata de catre expertul nostru in logistica ce ia in considerare mai multi factori ce influenteaza costul final. Pe baza anilor de experienta, acesta va stabili pretul corect.

Estimarea este oferita gratuit de catre SprintMove. Expertul nostru poate sa se prezinte la locatia dumneavoastra intrun timp mai scurt de 2 ore de la solicitare.

De aceasta depind multi factori. Spre exemplu o mutare de locuinta comparativ cu o mutare de sediu au planuri logistice diferite. SprintMove va efectua planul logistic al fiecarei lucrari cat mai optimizat, pentru un timp cat mai scurt a lucrari.

Uzual, un apartament cu 2 camere la care locatiile de plecare-destinatie sunt situate la etaje intermediare (medii), cu mobilier tipizat (necomplex) poate dura intre 5-6 ore.

Nu trebuie decat sa ne contactati direct prin
telefon: 0733.832.111 / 0767.223.200
email: office@sprintmove.ro / sprintmove@yahoo.ro

sau sa completati formularul nostru de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp. Dupa ce luam legatura, reprezentantul firmei noastre de mutari va stabili in comun acord cu dumneavoastra data si ora estimari. Estimarea este gratuita pe plan local iar expertul nostru poate ajunge in maxim 2 ore la orice adresa din Bucuresti din momentul solicitari.

Desigur! Pe langa stafful nostru competent cu experienta in domeniu care va manipula aceste obiecte cu mare grija, le vom proteja cu materiale corespunzatoare.

Folosim materiale profesioniste pentru ambalarea si impachetarea obiectelor fragile pentru un transport cat mai in siguranta. Aceste sunt: folie strech, folie cu bule. carton ondulat, paturi de bumbac, cutii de carton de diverse marimi, etc. Ambalarea este efectuata de echipa noastra care dealungul timpului a dobandit tehnici noi si ingenioase.