Mutari Firme, Mutari Sedii cu SprintMove

SprintMove executa lucrari de mutari firme sau mutari sedii cu eficienta maxima datorita echipelor de baieti cu experienta in domeniu, care sunt alaturi de firma noastra inca de la inceput. Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire cu expertul nostru in logistica fix la sediul firmei tale. Acesta va stabili pretul corect in functie de diversi parametri ce influenteaza desfasurarea unei lucrari de mutare.

Aceasta estimare este gratuita din partea SprintMove pe plan local. Firma noastra iti garanteaza un transport in conditii de siguranta, fara probleme – mobilierul si bunurile tale vor fi impachetate in folii stretch sau acoperite cu paturi speciale de provenienta SUA care absorb socul si vibratiile traficului.

In functie de complexitatea lucrarii de mutari de firme, expertul nostru va stabili impreuna cu tine detaliile intregului proces de mutare a sediului.

Sectorul de mutari firme este unul vast pe teritoriul Romaniei, cu legaturi in exteriorul tarii sau catre alte firme – de aceea SprintMove ofera pretul cel mai corect, pentru ca punem accentul pe satisfactia clientului, motiv pentru care obtinem intotdeauna recomandari de la fosti clienti.

Alegerea corecta pentru servicii de mutari sedii

mutari firme si mutari sedii

Avand experienta in domeniul de mutari firme, intelegem ca o organizare cat mai eficienta si un plan logistic cat mai amanuntit rezulta intr-un timp cat mai scurt al intregului proces, reducand considerabil costul. Astfel tu obtii cel mai bun pret pentru lucrarile de mutari sedii.

Ne-am alocat un departament special pentru serviciile de mutari firme si mutari sedii in care echipele lucreaza strict cu persoane juridice. Echipele si coordonatorii lor lucreaza constant pe aceasta nisa dezvoltand o comunicare similara cu clienti reprezentanti de firma, fiind per total un proces diferit fata de cel pentru relocari de locuinte.

Relocari firme, mutari sedii si birouri rapid si in siguranta

Asupra acestor tipuri de lucrari am pus accentul pe siguranta si rapiditate. Insumand aceste aspecte rezulta o satisfactie de 100% a clientilor nostri. De aceea, pentru sectorul de mutari firme care isi maresc teritoriul, asiguram planuri logistice bine puse la punct si echipe de baieti priceputi si cu experienta.

In continuare iti prezentam doar cateva aspecte ale serviciilor SprintMove Company, pe care le oferim in sectorul de relocari ale firmelor.

 • Plan logistic bine pus la punct
 • Posibilitatea efectuarii lucrarii pe timp de noapte
 • Etichetarea mobilierului si a cutiilor dupa criterii corespunzatoare
 • Cutii pentru ambalarea documentelor si arhivelor
 • Capacitatea de a manipula si transporta eventualele echipamente grele precum seifuri sau fisete
 • Asigurarea in valoare de 100.000€ a mobilierului si bunurilor

Peste 350 sedii relocate

 • Relocari firme in Bucuresti
 • Mutari firme - sedii in Romania
 • Relocari sedii, birouri international

  Solicita o cotatie

  Data mutarii:  Scari plecare:

  Scari sosire:

  Cate lucruri se cara pe scari:


  Locuri de parcare disponibile:

  Locul de parcare se afla in fata blocului/casei?:

  Aveti nevoie de servicii de montare/demontare:


  Incarcati cateva imagini cu obiectele ce urmeaza a fi transportate:


  0759.676.238