Mutari Firme, Mutari Sedii cu SprintMove

SprintMove executa lucrari de mutari firme sau mutari sedii cu eficienta maxima datorita echipelor de baieti cu experienta in domeniu, care sunt alaturi de firma noastra inca de la inceput. Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire cu expertul nostru in logistica chiar la sediul firmei dumneavoastra. Acesta va stabili pretul cat mai corect in functie de diversi parametri ce influenteaza desfasurarea unei lucrari de mutare.

Aceasta estimare este gratuita din partea SprintMove pe plan local. Firma noastra va garanteza un transport in siguranta, fara probleme – mobilierul si bunurile dumneavoastra vor fi impachetate in folii strech sau acoperite cu paturi speciale importate din SUA care absorb socul si vibratiile traficului.

Astfel, in functie de complexitatea lucrarii de mutari firme expertul nostru va stabili in acord cu dumneavoastra detaliile intregului proces de mutare a sediului.

Sectorul de mutari firme este unul vast pe teritoriul Romaniei, cu legaturi in exterior sau catre alte firme – de aceea SprintMove ofera pretul cel mai corect pentru ca punem accentul pe satisfactia clientului, obtinand intotdeauna recomandari de la fosti clienti.

Alegerea corecta pentru servicii de mutari firme

mutari firme si mutari sediiAvand experienta in domeniul de mutari firme, intelegem ca o organizare cat mai eficienta si un plan logistic cat mai amanuntit rezulta intr-un timp cat mai scurt al intregului proces, reducand considerabil costul. Astfel dumneavoastra obtineti cel mai bun pret pentru lucrarile de mutari sedii.

Ne-am alocat un departament special pentru serviciile de mutari firme si mutari sedii in care echipele lucreaza strict cu persoane juridice. Echipele si coordonatorii lor lucreaza constant pe aceasta nisa dezvoltand o comunicare similara cu clienti reprezentanti de firma, fiind per total un proces diferit fata de cel pentru relocari de locuinte.

Relocari firme, mutari sedii si birouri rapid si in siguranta

Asupra acestor tipuri de lucrari am pus accentul pe siguranta si rapiditate. Insumand aceste aspecte va rezulta o satisfactie de 100% a clientilor nostri. De aceea pentru sectorul de mutari firme care isi mareste teritoriul, asiguram planuri logistice bine puse la punct si echipe de baieti priceputi si cu experienta.

In continuare va prezentam doar cateva aspecte ale serviciilor SprintMove Company, pe care le oferim in sectorul de relocari ale firmelor.

  • Plan logistic bine pus la punct
  • Posibilitatea efectuarii lucrarii pe timp de noapte
  • Etichetarea mobilierului si a cutiilor dupa criterii corespunzatoare
  • Cutii pentru ambalarea documentelor si arhivelor
  • Capacitatea de a manipula si transporta eventualele echipamente grele precum seifuri sau fisete
  • Asigurare mobilierului si bunurilor in valoare de 100.000€

Peste 350 sedii relocate

  • Relocari firme in Bucuresti
  • Mutari firme - sedii in Romania
  • Relocari sedii, birouri international
Solicita o cotatie