Mutari Mobila Bucuresti cu SprintMove

Apeland la firma noastra profesionista de mutari mobila, scapi de stresul relocarii. Profesionistii nostri sunt capabili sa execute orice lucrare, fie ea mutarea unei locuinte fie montarea pieselor de mobilier mai complexe.

Ne vom ocupa de fiecare obiect cu grija sporita, pe langa aceast aspect, firma noastra va garanteaza ca foloseste materiale de protectie, speciale pentru o siguranta deplina pe parcursul mutarii sau transportului.

Firma noastra ofera urmatoarele servicii de baza pentru a asigura procesul de mutare mobila:

 • demontarea pieselor de mobilier;
 • protejarea acestora pe durata manipularii si transportului folosind materiale speciale de protectie;
 • transportul la destinatie, fie ea resedinta sau sediul;
 • asamblarea mobilierului si plasarea pe pozitia finala la destinatie;
 • despachetarea si reciclarea materialelor folosite in urma procesului de mutari mobila.

Mutari mobila la cel mai bun pret

Pretul va fi stabilit de un expert in logistica – estimarea putand fi facuta prin telefon sau direct la domiciliu pentru a stabili cu exactitate pretul cel mai corect. Costul este calculat in functie de diferiti factori esentiali ce pot fi cuantificati:

 • Volumul mobilierului si al bagajelor

  Acesta determina capacitatea volumica a autoutilitarei ce va fi desemnata pentru lucrarea de mutari mobila. Totodata, daca este necesara o mutare internationala trebuie luata in considerare si greutatea acestora pentru a alege o masina cu o capacitate corespunzatoare.

 • Existenta sau absenta liftului

  Existenta sau absenta acestuia fie la adresa de plecare, fie la destinatie implica un timp mai lung de executie a lucrarii de mutari mobila sau alocarea unei echipe mai mari. Expertul nostru in logistica va lua in considerare si diferenta dintre etaje pentru a stabili pretul corect.

 • Distanta intre locatii

  Distanta implica timp si consum de carburant, de aceea noi luam in considerare si acest aspect la stabilirea pretului. Fie ca este vorba de o mutare locala, nationala sau internationala – cu cat distanta creste, cu atat aduce un aport mai mare la stabilirea pretului.

 • Complexitatea mobilierului

  Aceasta presupune un numar de montatori suplimentar, necesar unei lucrari de mutari mobilier. Deasemenea, cu cat mobilierul este mai complex, cu atat creste durata de executie a lucrarii, fiind necesar un spor de manopera.

 • Necesarul de materiale de protectie

  In acest caz punem accentul pe obiectele fragile, ce necesita o grija sportita si materiale de protectie speciale.

Contacteaza-ne pentru serviciul complet de mutari mobila

Stabileste acum o intalnire cu expertul nostru in logistica si alege firma noastra profesionista de mutari. Dumneavoastra veti beneficia de transparenta totala, siguranta si calitate.

La locatie, acesta va evalua in prezenta dumneavoastra inventarul odata cu toti ceilalti factori mentionati mai sus. Dupa stabilirea pretului lucrarii de mutari mobila se poate intocmi pe loc un contract scris sau verbal in care se prevad termenii efectuarii lucrarii respective.

Solicita o cotatie