Mutari obiecte fragile si obiecte grele

Stim cat de importate sunt acele obiecte fragile, sau chiar unicate prin urmare nu trebuie sa va faceti griji – acestea vor fi transportate in conditii maxime de siguranta.

Obiectele de sticla sau cristal, precum si altele fragile vor fi invelite in folie bubblewrap, si aranjate in cutii astfel incat sa nu existe deplasari relative intre acestea fiind protejate de soc.

Oferim solutii de impachetare pentru obiecte fragile cu materiale de protectie profesioniste. Aceste materiale includ: folia cu bule, cartonul ondulat si paturi de bumbac ce absorb socurile in tranzit. Iar pe langa acestea se va adauga un strat superior de folie strech pentru a proteja de praf.

Mutari obiecte grele, mutari piane si mutari pianine

Sa spunem ca aveti nevoie la un moment dat in viata de ceva mai mult decat manipularea mobilierului din living sau a unor birouri. Ma refer la acele obiecte cu adevarat grele, care oricat a-ti incerca nu le puteti muta cu prieteni sau familia, ajungand la un compromis va decideti sa apelati la o firma profesionista de mutari obiecte grelemutari piane sau mutari pianine.mutari-piane-mutari-pianine

Aici SprintMove Company va sare in ajutor, avand experienta in mutari piane, pianine si mutari obiecte grele precum:

  • seifuri,
  • machete,
  • dulapi si fisete antifoc,
  • covoare de mare suprafata si multe altele.

Bine inteles ca un asemenea proces este mai complex si necesita personal cu experienta si mai ales cu abilitatea efectiva de a ataca asemena lucrari. Deaceea echipa noastra de profesonisti este formata din baieti tineri cu experienta in domeniu, politicosi si energici.

Solicita o cotatie