Transport Mobila Bucuresti, Transport Marfa

Sprintmove – transport mobila, transport marfa  Bucuresti, o echipa tanara si plina de entuziasm, am demonstrat de-a lungul celor 7 ani de experienta ca si in Romania pot exista servicii de calitate in conformitate cu  standardele europene.

Alege firma profesionista SprintMove, fara intermediari. Alaturi de noi, dumneavoastra vi se va asigura integritatea bunurilor prin contract scris, beneficiind de siguranta deplina alaturi de SprintMove.

Fie ca va este necesar un serviciu de transport mobilier sau o colaborare pe termen lung cu firma noastra pentru transportul marfurilor nu trebuie decat sa ne contactati direct sau prin intermediul formularului nostru din josul pagini.

Serviciul de transport mobila personalizat

SprintMove s-a adaptat la fiecare lucrare oferind servicii personalizate de transport mobilier in functie de criteriile fiecarui client. Dumneavoastra veniti cu cerintele – noi venim cu solutiile.

Nu trebuie decat sa ne contactati iar noi ne vom mobiliza pentru a oferi in cel mai scurt timp solutia si planul logistic aferent necesitatilor dumneavoastra. Va vom oferi asistenta in tot intervalul de timp de la solicitare pana la executie, cat si pe parcursul intregului proces de transport mobila sau marfa.

Noi va punem la dispozitie o varietate de autoutilitare cu capacitati volumice cuprinse intre 18 si 30mc pentru transportul marfurilor in care se pune accentul pe volum. Pe langa aceasta putem sa va punem la dispozitie autoutilitare ce pot transporta o greutate neta de pana la 3 tone.

Pret avantajos la transport mobila

Odata cu solicitarea pentru serviciul de transport mobilier un reprezentant al firmei va lua in considerare toate aspectele lucrari pentru a stabili un pret cat mai corect. Daca este necesara o analiza mai amanuntita, acest lucru nefiind facil prin telefon, vom programa estimare la locatie in functie de disponibilitatea dumneavoastra.transport mobila si transport marfa

Expertul nostru impreuna cu dumneavoastra va intocmi un inventar al mobilierului si a bunurilor pentru a alege solutia potrivita. Serviciul se realizeaza pe baza de contract verbal sau scris, cu emitere de factura fiscala, respectiv chitanta.

Solutii personalizate la transport marfa

Dispunand de o varietate de optiuni in vederea transportului de marfuri va puteam garanta solutia cea mai potrivita pentru dumneavoastra. In functie de inventarul ce trebuie transportat putem alege din varietatea de autoutilitare cu capacitati volumice si greutati maxime admise diferite aceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Oferim serviciul de transport marfa atat local, national cat si international. Noi asigurandu-va efectivele prin contract, la randul nostru fiind asigurati prin polita de asigurare a transportatorului – CMR. Astfel oferim servicii sigure la orice transport efectuat de catre soferii nostri cu experienta.

Solicita o cotatie